De voordelen van het ZZP pakket

Met onderhoud en service van RJ kan er onbeperkt gebeld worden met ons. Wij staan je te woord bij problemen en helpen graag bij het oplossen van vragen. De meeste problemen kunnen wij op afstand oplossen. Dit gaat vaak samen met het programma Teamviewer. Hiermee kunnen wij op afstand eenmalig toegang krijgen tot de computer om even met je mee te kijken.

Antivirus

Een goede bescherming is natuurlijk erg belangrijk. Het ZZP pakket bevat een Eset antivirus licentie voor een computer. Naast je computer ook een laptop? Geen probleem! Tegen een scherpe prijs is deze toe te voegen aan het pakket.

Speciaal telefoonnummer

Wanneer je niet meer verder kan met je werk moet dit natuurlijk zo snel mogelijk worden verholpen. Met het ZZP pakket krijg je dan ook een speciaal telefoonnummer voor extra snel contact.

Advies voor veilig internet

Wij vinden veilig internet belangrijk voor iedereen. Onze leden krijgen dan ook advies en tips over het veilig gebruik van internet

Wachtwoordenkluis

wachtwoordenkluis voor het veilig opslaan van je wachtwoorden

Hulp op afstand

Een vraag, probleem of gewoon even iemand die voor de zekerheid meekijkt? Met het ZZP pakket mag jeons onbeperkt bellen en daarnaast ook nog eens onbeperkt gebruik maken van onze hulp op afstand service.

Computer APK

Niks zo vervelend als een langzame computer. Naast dat dit erg vervelend is kan het zelfs de online veiligheid in gevaar brengen. Met het ZZP pakket mag je een keer per jaar je computer bij ons langs brengen voor een computer APK. Tijdens deze APK zal de computer volledig opgeschoond worden en gecontroleerd op meer dan 10 essentiële punten.

Mail en agenda

Zakelijke e-mail en agenda via Office 365 exchange

Back-up

Een back-up van de belangrijke bestanden