Onbezorgd werken met RJ

Onderhoud en Service via RJ Automatisering houd in dat er onbeperkt gebeld kan worden met ons. Wij staan u te woord bij de door u voorgelegde problemen en helpen u bij het oplossen van uw vragen. De meeste problemen kunnen wij op afstand voor u oplossen. Dit gaat vaak samen met het programma Teamviewer. Hiermee kunnen wij op afstand eenmalig toegang krijgen tot uw systeem om even met u mee te kijken.

Waar moet ik aan denken bij een ZZP pakket?

 • Onbeperkt telefonisch support
 • Zakelijke email en agenda inrichting via Office 365
 • Een antivirus programma voor uw systeem
 • Jaarlijkse computer APK
 • Vaste telefonie op uw mobiel

  Bovenstaande zijn een aantal van de mogelijkheden welke binnen onze 2 pakketten vallen. Wij kunnen u een basis en een compleet pakket leveren. Welke past bij u? Bekijk onderstaande tabel en beslis wat u nodig heeft. Komt u er niet helemaal uit of wilt u hier advies in? Laat het ons weten en we helpen u hier vrijblijvend bij.
 • Basis of compleet pakket

  Antivirus

  Wij vinden het belangrijk dat onze leden goed beschermt het internet op gaan. Al onze leden krijgen dan ook gratis een Eset antivirus licentie voor een computer. Meer dan een computer in huis? Geen probleem! Tegen een scherpe prijs zijn deze toe te voegen aan het pakket.

  Uurtarief

  90% van alle problemen en vragen kunnen wij telefonisch of per mail beantwoorden en verhelpen. Voor de overige 10% is het fijn om een ervaren computer expert thuis te krijgen. Onze leden krijgen 20% korting op ons uur tarief en betalen hierdoor slechts 50 euro per uur.

  Speciaal telefoonnummer

  Wij waarderen onze leden en vinden dat deze extra snel geholpen moeten worden. Onze leden krijgen dan ook een speciaal telefoonnummer voor extra snel contact.

  Onderzoekskosten

  Bij een reparatie brengen wij onze leden nooit onderzoekskosten in rekening.

  Advies voor veilig internet

  Wij vinden veilig internet belangrijk voor iedereen. Onze leden krijgen dan ook advies en tips over het veilig gebruik van internet

  Hulp op afstand

  Een vraag, probleem of gewoon even iemand die voor de zekerheid meekijkt? Onze leden mogen ons onbeperkt bellen en daarnaast ook nog eens 2x per maand gebruik maken van onze hulp op afstand service.

  Computer APK

  Niks zo vervelend als een langzame computer. Naast dat dit erg vervelend is kan het zelfs de online veiligheid in gevaar brengen. Al onze leden mogen hun computer een keer per jaar bij ons langs brengen voor een computer APK. Tijdens deze APK zal de computer volledig opgeschoond worden en gecontroleerd op meer dan 10 essentiële punten.

  Exclusieve aanbiedingen

  Speciaal voor onze leden hebben wij regelmatig exclusieve aanbiedingen. De aanbiedingen variëren van gratis producten bij een aankoop tot mooie kortingen op producten.

  Hulp voor telefoon en tablet

  Ook voor de hulp bij een telefoon of tablet kunnen onze leden gewoon bij ons terecht.

  Extra snel geholpen

  Een apparaat dat niet goed werkt is erg vervelend. Onze leden krijgen bij het brengen van een reparatie voorrang zodat de reparatie nog sneller klaar is.