Telefonie van RJ

Bereikbaar waar en wanneer je maar wilt tegen een scherp tarief, dat is waar telefonie van RJ voor staat. Bepaal zelf op welke tijden en op welke (mobiele) toestellen je bereikbaar wilt zijn. Een extra medewerker of juist een minder? Geen probleem, bij ons kan je elke maand het abonnement aanpassen, zo betaal je nooit teveel! Veel onderweg? Met onze telefoniedienst kunnen wij het vaste nummer koppelen aan je mobiele nummer, zo kan je niet alleen gebeld worden maar ook uitbellen met uw vaste nummer vanaf je mobiel, ook ideaal voor thuiswerken!

De mogelijkheden

Met de telefonie van RJ beschik je over een scala aan mogelijkheden!
Kies je eigen wachtmuziek


Stel je eigen wachtmuziek in voor inkomende gesprekken. Toch liever geen wachtmuziek? Geen probleem, dan zetten we die toch gewoon uit.

Automatische openingstijden


Wanneer je overdag op vaste tijden geopend bent dan is dit vooraf in te stellen. Sluit je telefoonlijnen bijvoorbeeld om 17:30 af zodat degene die na 17:30 bellen een gesloten melding ontvangen. Dus nooit meer handmatig schakelen naar bijvoorbeeld een nachtstand!

Plan vooraf je vakantie en feestdagen


Wanneer je van te voren al weet welke dagen je gesloten bent dan kun je dit vooraf al inplannen. Zo heb je de rest van het jaar geen omkijken maar naar het doorschakelen van je telefonie.

Laat je vaste nummer ook binnenkomen op je mobiel


Veel onderweg en toch ook bereikbaar zijn op je vaste nummer? Koppel dit dan aan je mobiele telefoon zodat je onderweg ook op het vaste nummer bereikbaar bent.

Maandelijkse aanpasbare dienst


Toch een optie meer of minder? Pas dit dan elke maand aan via onze maandelijkse aanpasbare diensten.

Uitgebreide voicemail mogelijkheden


Voicemail berichten inspreken en overal ter wereld terug kunnen luisteren? Dat kan met de uitgebreide mogelijkheden van RJ. Je wordt per email of per SMS op de hoogte gebracht wanneer je een voicemail hebt ontvangen.

Bel uit met verschillende telefoonnummers


Kies zelf met welk telefoonnummer je uit wilt bellen. Of dit nou een 06 nummer een vast nummer of een 2e vast nummer is. Dat is geen probleem. Dit is ook een uitstekende oplossing voor een receptioniste bij een bedrijf met meerdere afdelingen.

Ook makkelijk om vanuit huis te werken


Gebruik je vaste telefonie ook eenvoudig vanuit huis. Dit kan middels een software applicatie, een fysiek vast bureau toestel of via je mobiel!

Koppel je telefoon aan je klanten / CRM pakket


Zie vooraf wie er belt en open daarbij direct de klantkaart. Met de nummer herkenning van RJ kun je eenvoudig je CRM pakket koppelen aan je vaste telefonie. Zo krijg je duidelijk in beeld wie er belt en kun je snel de klantenkaart erbij pakken.

Maatwerk


Behoefte aan een specifieke toepassing? Geen probleem!