Wifi van RJ

Een stabiele internetverbinding is belangrijk om goed te kunnen werken, of dit nu thuis of op kantoor is. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van veel draadloze apparaten zoals tablets, telefoons en laptops dan wil je hier natuurlijk een goede internetverbinding op hebben.

Onze wifi oplossingen bieden een goede dekking, of het nu gaat om thuis, een horecabedrijf, fabriek of camping, wij hebben altijd een geschikte wifi oplossing. Zo ben je gegarandeerd van een snelle, stabiele en veilige verbinding. om een goede verbinding te kunnen garanderen kunnen wij de verbinding op afstand beheren en monitoren

Je gasten op een veilige manier toegang geven tot je wifi netwerk? Al onze wifi netwerken worden geleverd met de mogelijkheid voor een gasten netwerk. De gasten kunnen eenvoudig op internet zonder in uw interne netwerk te kunnen.

De mogelijkheden

Met WIFI van RJ beschik je over een scala aan mogelijkheden!
Hoge snelheid


Super snelle WIFI door het hele huis of bedrijf. Met onze ruime ervaring is er op elke locatie een goede verbinding te realiseren.

Uitstekende dekking


Van de kelder tot de zolder, overal volledig bereik en een hoge snelheid.

Goed beveiligd


Door de diverse instelbare beveiligingsmogelijkheden is je wifi netwerk optimaal beveiligd.

Apart gasten netwerk


Geef je gasten op een veilige manier toegang tot internet met een apart gasten netwerk.

Beheer op afstand


Optioneel is het beheer op afstand van het WIFI netwerk mogelijk. Zo kunnen wij snel actie ondernemen wanneer er iets aangepast moet worden en kunnen storingen worden voorkomen. Altijd een betrouwbare verbinding door het beheer op afstand.

Schaalbaar


Extra kantoor,verdieping of locatie? Het wifi netwerk groeit gewoon met je mee.