Vast-mobiel integratie van RJ

Het werk gaat altijd door. Ook als je ergens op locatie werkt of onderweg bent. Wil je profiteren van de voordelen van een vaste telefoonlijn zónder dat je altijd een vast toestel nodig hebt? Dan is vast-mobiel integratie de oplossing.

Wat is vast-mobiel integratie?

Bij vast-mobiel integratie wordt je vaste telefoon gekoppeld aan je mobiel. Je klanten bellen naar een vast nummer, en jij neemt op vanaf je mobiel. Je bent daarmee altijd en overal bereikbaar. En als je uitbelt vanaf je mobiele telefoon, zien klanten gewoon het vaste nummer in beeld. Professioneel én efficiënt!

 

De mogelijkheden van vast-mobiel integratie

Met vast-mobiel integratie is het ook mogelijk door te schakelen of iemand in de wacht te zetten. Zo hoef je niet meer op elk moment zélf op te nemen, maar kun je dit ook door bijvoorbeeld een collega laten doen. Of laat je zakelijke belletjes doorschakelen naar je antwoordapparaat als je ’s avonds niet gestoord wilt worden. Prettig toch? Alle instellingen zijn bovendien gemakkelijk aan te passen in een online dashboard. Of nog handiger: via de RJ App! Bepaal vooraf na hoeveel keer overgaan je een belletje wilt laten doorschakelen naar een collega en ga zo maar door. Zo heb je alle functionaliteiten binnen handbereik. Dát is vast-mobiel integratie bij RJ Automatisering.
 

De voordelen

  • Altijd en overal bereikbaar
  • Professionele uitstraling
  • Eenvoudig doorschakelen
  • Je werkt efficiënt
  • Lage kosten

Gunstig tarief

Voor de kosten hoef je het ook al niet te laten. Al vanaf € 27,- per maand maak je gebruik van een vaste telefoonlijn gekoppeld aan een mobiele telefoon. Vast en mobiel in één dus. Hiervoor bel én sms je onbeperkt.

Meer weten over vast-mobiel integratie en de voordelen voor jou?