iPhone reparatie

Heeft je iPhone een kapot scherm? Doet de batterij het niet meer? Of is er een ander defect? Laat je telefoon repareren bij RJ Automatisering in Harderwijk. We doen dat secuur én snel. En niet onbelangrijk: je privacygevoelige gegevens zijn bij ons in vertrouwelijke handen.

Veel voorkomende reparaties


Klanten komen bij RJ met onder meer de volgende klachten:
  • Het scherm van mijn iPhone is kapot
  • De batterij laadt niet meer op
  • De camera is kapot
  • Mijn iPhone heeft waterschade
  • De aan/uit-schakelaar werkt niet
  • Het geluid van de luidspreker is heel slecht

Herkent je één van bovenstaande klachten? Of heb je nog een ander probleem met je iPhone? Maak dan direct online een afspraak!

Prijzen

iPhoneScherm reparatieAccu vervangen
iPhone 5
€ 79
€ 25
iPhone 5S
€ 79
€ 35
iPhone SE
€ 79
€ 35
iPhone 6
€ 89
€ 35
iPhone 6 plus
€ 99
€ 35.50
iPhone 6S
€ 115
€ 35.95
iPhone 6S plus
€ 125
€ 36.50
iPhone 7
€ 125
€ 45
iPhone 7 plus
€ 185
€ 45
iPhone 8
€ 150
€ 65
iPhone 8 plus
€ 160
€ 69
iPhone X
€ 280
€ 90

Je privacygevoelige gegevens in betrouwbare handen

Als wij je telefoon repareren, dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je gegevens niet verloren gaan. Wij adviseren daarom altijd om vooraf even een back-up te maken via iTunes. Weet je niet hoe dat moet, of heb je daar zelf geen tijd voor? Dan doen wij dat graag voor je.

Je gegevens in veilige handen

Veel mensen staan er niet bij stil, maar een mobiele telefoon staat vol privacygevoelige gegevens. Zoals dierbare foto’s en belangrijke contactgegevens van andere personen. Dus als je je telefoon afgeeft voor reparatie, moet je erop kunnen vertrouwen dat de reparateur daar vertrouwelijk mee omgaat. Bedenkt dat dus goed voordat je je telefoon afgeeft. En dan is het prettig te weten dat je kunt vertrouwen op onze discretie.

Snelle reparatie met A-kwaliteit onderdelen

We repareren je iPhone vaak nog dezelfde dag. We hebben alle gangbare onderdelen op voorraad. A-kwaliteit onderdelen die we zorgvuldig hebben geselecteerd. En die dus garant staan voor een probleemloze werking tegen een gunstig tarief. Want je moet er volledig op kunnen vertrouwen dat je iPhone weer als vanouds werkt. Twijfelt je? Niet nodig, want je krijgt 6 maanden garantie op de reparatie.