iPhone reparatie: goed en snel in Harderwijk


Heeft uw iPhone een kapot scherm? Doet de batterij het niet meer? Of is er een ander defect? Laat uw telefoon repareren bij RJ Computers in Harderwijk. We doen dat secuur én snel. En niet onbelangrijk: uw privacygevoelige gegevens zijn bij ons in vertrouwelijke handen.

Veel voorkomende reparaties


Klanten komen bij RJ Computers met onder meer de volgende klachten:
 • Het scherm van mijn iPhone is kapot
 • De batterij laadt niet meer op
 • De camera is kapot
 • Mijn iPhone heeft waterschade
 • De aan/uit-schakelaar werkt niet
 • Het geluid van de luidspreker is heel slech

 • Herkent u één van bovenstaande klachten? Of heeft u nog een ander probleem met uw iPhone?
  iPhoneScherm reparatieAccu vervangen
  iPhone 5
  € 79
  € 25
  iPhone 5S
  € 79
  € 35
  iPhone SE
  € 79
  € 35
  iPhone 6
  € 89
  € 35
  iPhone 6 plus
  € 99
  € 35.50
  iPhone 6S
  € 115
  € 35.95
  iPhone 6S plus
  € 125
  € 36.50
  iPhone 7
  € 135
  € 45
  iPhone 7 plus
  € 185
  € 45
  iPhone 8
  € 180
  € 65
  iPhone 8 plus
  € 200
  € 69
  iPhone X
  € 400
  € 100
  service_aan_huis

  Thuis

  hulp_aan_huis

  Op afstand

  In de winkel

  Halen & brengen

  Waarom is de afbeelding grijs? Lees het hieronder!  Voor dadfhafeze reparatie is bezoek aabn huis niet mogelijk. Hiervoor hebben wij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.Voor deze repzngnodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.Voor dadfhafeze reparatie is bezoek aabn huis niet mogelijk. Hiervoor hebben wij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.Voor deze repzngnodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.
  Voor deze reparatie is baij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.dfgadfgeze reparatie is baij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.dfgadfgdahadgfngfsheze reparatie is baij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.dfgadfgdahadgfngfshdahadgfngfshzdf
  Voor dezparatie is bezoek aan huis niet mogelijk. Hiervoor hebben wij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.Voor deze reparatie is paratie is bezoek aan huis niet mogelijk. Hiervoor hebben wij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.Voor deze reparatie is e reparatie is bezoek aan huis niet mogelijk. Hiervoor hebben wij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.Voor deze reparatie is bezoek aan huis niet mogelijk. Hiervoor hebben wij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.
  Voor defddsfhgsdfgbdznbrdeedschapdgnfhfgjhfsgeze reparatie is baij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.dfgadfgdahadgfngfsheze reparatie is baij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.dfgadfgdahadgfngfsheze reparatie is baij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.dfgadfgdahadgfngfsh


  Snelle reparatie met A-kwaliteit onderdelen


  We repareren uw iPhone vaak nog dezelfde dag. We hebben alle gangbare onderdelen op voorraad. A-kwaliteit onderdelen die we zorgvuldig hebben geselecteerd. En die dus garant staan voor een probleemloze werking tegen een gunstiger tarief. In een enkel geval adviseren we toch echt een origineel onderdeel. Want u moet er volledig op kunnen vertrouwen dat uw iPhone weer als vanouds werkt. Twijfelt u? Niet nodig, want u krijgt 1 jaar garantie op de reparatie.

  Uw privacygevoelige gegevens in betrouwbare handen


  Als wij uw telefoon repareren, dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat uw gegevens niet verloren gaan. Wij adviseren daarom altijd om vooraf even een back-up te maken via iTunes. Weet u niet hoe dat moet, of heeft u daar zelf geen tijd voor? Dan doen wij dat graag voor u.

  Uw gegevens in veilige handen


  Veel mensen staan er niet bij stil, maar een mobiele telefoon staat vol privacygevoelige gegevens. Zoals dierbare foto’s en belangrijke contactgegevens van andere personen. Dus als u uw telefoon afgeeft voor reparatie, moet u erop kunnen vertrouwen dat de reparateur daar vertrouwelijk mee omgaat. Bedenkt dat dus goed voordat u uw telefoon afgeeft. En dan is het prettig te weten dat u kunt vertrouwen op onze discretie.