De voordelen van het RJ Lidmaatschap

Zorgeloos werken en veilig online. Dat is waar ons RJ Lidmaatschap voor staat. Hoe vaak er ook iets misgaat met je laptop of computer, onze technische helpdesk lost het voor je op! Naast toegang tot onze technische helpdesk krijg je ook computerondersteuning, gratis onderhoudsbeurten en korting op diverse diensten en producten! Het lidmaatschap sluit je af voor een periode van 1 jaar.

Antivirus

Wij vinden het belangrijk dat onze leden goed beschermt het internet op gaan. Al onze leden krijgen dan ook gratis een antivirus licentie voor een computer. Meer dan een computer in huis? Geen probleem! Tegen een scherpe prijs zijn deze toe te voegen aan het pakket.

Speciaal telefoonnummer

Wij waarderen onze leden en vinden dat deze extra snel geholpen moeten worden. Onze leden krijgen dan ook een speciaal telefoonnummer voor extra snel contact.

Advies voor veilig internet

Wij vinden veilig internet belangrijk voor iedereen. Onze leden krijgen dan ook advies en tips over het veilig gebruik van internet

Extra snel geholpen

Een apparaat dat niet goed werkt is erg vervelend. Onze leden krijgen bij het brengen van een reparatie voorrang zodat de reparatie nog sneller klaar is.

Hulp op afstand

Een vraag, probleem of gewoon even iemand die voor de zekerheid meekijkt? Onze leden mogen ons onbeperkt bellen en daarnaast ook nog eens 2x per maand gebruik maken van onze hulp op afstand service.

Computer APK

Niks zo vervelend als een langzame computer. Naast dat dit erg vervelend is kan het zelfs de online veiligheid in gevaar brengen. Al onze leden mogen hun computer een keer per jaar bij ons langs brengen voor een computer APK. Tijdens deze APK zal de computer volledig opgeschoond worden en gecontroleerd op meer dan 10 essentiële punten.

Hulp voor telefoon en tablet

Ook voor de hulp bij een telefoon of tablet kunnen onze leden gewoon bij ons terecht.