iPhone reparatie: goed en snel in Harderwijk


Gaat je iPhone nog maar 2 uur mee per dag, of valt deze bij 20% ineens uit? Dan is het tijd voor een nieuwe batterij! Voor een eerlijk tarief kun je je telefoon laten repareren bij RJ Computers in Harderwijk. We doen dat secuur én snel. En niet onbelangrijk: uw privacygevoelige gegevens zijn bij ons in vertrouwelijke handen.

Veel voorkomende reparaties


Klanten komen bij RJ Computers met onder meer de volgende situatie's:
 • Het iPhone scherm is kapot na een val
 • De batterij wilt niet meer opladen
 • De camera blijft zwart of geeft vlekken
 • Mijn iPhone is in het toilet gevallen
 • De aan/uit-schakelaar doet niets meer
 • Het geluid van de luidspreker is erg zacht

 • Herkent je één van bovenstaande klachten? Of heb je nog een ander probleem met je iPhone?
  iPhoneScherm reparatieAccu vervangen
  iPhone 5
  € 79
  € 25
  iPhone 5S
  € 79
  € 35
  iPhone SE
  € 79
  € 35
  iPhone 6
  € 89
  € 35
  iPhone 6 plus
  € 99
  € 35.50
  iPhone 6S
  € 115
  € 35.95
  iPhone 6S plus
  € 125
  € 36.50
  iPhone 7
  € 135
  € 45
  iPhone 7 plus
  € 185
  € 45
  iPhone 8
  € 180
  € 65
  iPhone 8 plus
  € 200
  € 69
  iPhone X
  € 400
  € 100
  service_aan_huis

  Thuis

  hulp_aan_huis

  Op afstand

  In de winkel

  Halen & brengen

  Waarom is de afbeelding grijs? Lees het hieronder!  Voor dadfhafeze reparatie is bezoek aabn huis niet mogelijk. Hiervoor hebben wij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.Voor deze repzngnodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.Voor dadfhafeze reparatie is bezoek aabn huis niet mogelijk. Hiervoor hebben wij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.Voor deze repzngnodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.
  Voor deze reparatie is baij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.dfgadfgeze reparatie is baij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.dfgadfgdahadgfngfsheze reparatie is baij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.dfgadfgdahadgfngfshdahadgfngfshzdf
  Voor dezparatie is bezoek aan huis niet mogelijk. Hiervoor hebben wij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.Voor deze reparatie is paratie is bezoek aan huis niet mogelijk. Hiervoor hebben wij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.Voor deze reparatie is e reparatie is bezoek aan huis niet mogelijk. Hiervoor hebben wij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.Voor deze reparatie is bezoek aan huis niet mogelijk. Hiervoor hebben wij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.
  Voor defddsfhgsdfgbdznbrdeedschapdgnfhfgjhfsgeze reparatie is baij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.dfgadfgdahadgfngfsheze reparatie is baij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.dfgadfgdahadgfngfsheze reparatie is baij allerlei gereedschappen nodig welke we enkel bij ons in de winkel hebben.dfgadfgdahadgfngfsh


  Snelle reparatie met A-kwaliteit onderdelen


  Over het algemeen repareren wij je iPhone nog dezelfde dag. Alle gangbare onderdelen liggen op voorraad. Deze onderdelen zijn zorgvuldig geselecteerd en staan dus garant voor een probleemloze werking van je telefoon. Dit alles tegen een gunstig tarief! In een enkel geval adviseren we toch echt een origineel onderdeel. Want je moet er volledig op kunnen vertrouwen dat je iPhone weer als vanouds werkt. Twijfel je? Niet nodig, want je krijgt 1 jaar garantie op de reparatie.

  Je privacygevoelige gegevens in betrouwbare handen


  Als wij je telefoon repareren, dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je gegevens niet verloren gaan. Wij adviseren daarom altijd om vooraf even een back-up te maken via iTunes. Weet je niet hoe dat moet, of heb je daar zelf geen tijd voor? Dan doen wij dat graag voor je.

  Je gegevens in veilige handen


  Veel mensen staan er niet bij stil, maar een mobiele telefoon staat vol privacygevoelige gegevens. Zoals dierbare foto’s en belangrijke contactgegevens van andere personen. Dus als je je telefoon afgeeft voor reparatie, moet je erop kunnen vertrouwen dat de reparateur daar vertrouwelijk mee omgaat. Bedenk dat dus goed voordat je je telefoon afgeeft. En dan is het prettig te weten dat je kunt vertrouwen op onze discretie.