Nieuwe computer kopen

Een nieuwe computer kopen doe je niet elke dag en wanneer je er een koopt wil je natuurlijk dat deze ook weer een aantal jaar mee gaat. RJ is dé plek in Harderwijk om een nieuwe computer te kopen. Wij verkopen alle grote merken, van Dell tot Apple en daarnaast is het ook mogelijk om een maatwerk computer te kopen. Maatwerk computers zijn computer die wij zelf samen stellen met A-kwaliteit onderdelen en volledig afgestemd op jouw wensen.

Veel verkochte merken

  • Apple
  • Dell
  • HP
  • Lenovo
  • Asus

Waarom RJ?

Tegenwoordig is bijna alles online te vinden, waarom dan een nieuwe computer kopen bij RJ? Een computer is iets wat de meeste mensen maar een keer in de 5 tot 10 jaar kopen. Bij het kopen van een nieuwe computer is het dus belangrijk de juiste keuze te maken, je wilt tenslotte dat ook deze weer jaren mee kan. Wij beginnen altijd met het in kaart brengen van het doel en de wensen, wordt de computer bijvoorbeeld enkel gebruik om te mailen en om de bankzaken te regelen dan heb je een hele andere computer nodig dan iemand die veel aan foto en videobewerking doet. Door deze wensen goed in kaart te brengen past ons advies dan ook echt bij wat je met de computer gaat doen en zal de computer langer mee gaan. Op de lange termijn is dit vaak zelf voordeliger dan een computer online kopen!

Service

Een computer is voor vaak een belangrijk apparaat in huis, hij wordt gebruik voor de bankzaken, mail en zelfs ziekenhuisafspraken. Wanneer er na het kopen van de computer vragen of zelfs problemen zijn dan kan je natuurlijk gewoon bij ons in Harderwijk terecht. Vind je het fijn als wij op afstand met je mee kijken dan is een RJ Lidmaatschap misschien iets voor jou!

Thuis geïnstalleerd

Geen zin in gedoe met allemaal kabels? Wij kunnen de nieuwe computer bij jou thuis afleveren én volledig aansluiten, eventuele vragen kunnen wij dan direct beantwoorden.

Parkeren

Om het nog makkelijker te maken kan je bij ons voor de deur parkeren, en nog een gratis ook!