Laptop reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Helemaal met een laptop, die overal mee naartoe gaat en dus best wat te verduren heeft. Is je laptop stuk of erg langzaam? Voor goede en snelle reparatie kan je terecht bij RJ Automatisering in Harderwijk. We repareren alle merken en typen laptops. Zowel Windows-laptops als Apple MacBooks. Maak direct online een afspraak! Of bel even.

Prijzen

Veel voorkomende reparaties bij RJ Automatisering.

ReparatiePrijs
Herinstallatie Windows
€ 60
Herinstallatie Windows met behoud van data
€ 75
Opschonen laptop
€ 55
Oplaadpunt vervangen
€ 85 (vanaf)
SSD upgrade
€ 80 (vanaf)
Geheugen uitbreiding
€ 45 (vanaf)
Accu vervangen
€ 65 (vanaf)
Laptop scherm vervangen
€ 75 (vanaf)

Toch een nieuwe laptop?

Een laptop heeft natuurlijk geen oneindige levensduur. Op een gegeven moment is hij toch echt aan vervanging toe. Dan kan je bij ons een nieuwe kopen. We leveren laptops van diverse gerenommeerde merken. Ook voor een MacBook ben je bij ons aan het juiste adres. Informeer naar de actuele modellen en prijzen!

Laptop reparatie: goed én snel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Helemaal met een laptop, die overal mee naartoe gaat en dus best wat te verduren heeft. Is je laptop stuk of hapert deze? Voor goede en snelle reparatie kan je terecht bij RJ Automatisering in Harderwijk. We repareren alle merken en typen laptops. Zowel Windows-laptops als Apple MacBooks. Maak direct online een afspraak! Of bel even.

Van kapot scherm tot virus

We hebben ervaring met alle voorkomende defecten. Klanten komen bij ons met klachten zoals: “Mijn laptopscherm is kapot” “Mijn accu doet het niet meer” “Help! Ik heb koffie over het toetsenbord laten vallen” “De Windows-update is vastgelopen” “De aansluiting van de oplader is defect” “Ik denk dat er virussen in mijn laptop zitten” “Help, ik ben bestanden kwijt” Herkent je één van bovenstaande klachten? Of heb je nog een ander probleem met je laptop? Maak direct online een afspraak (bellen kan natuurlijk ook)

Repareren kan vrijwel altijd

Het is onze ervaring dat mensen vaak te snel kiezen voor een nieuwe laptop. Grote kans dat we ook jouw laptop prima kunnen repareren. In sommige gevallen loont reparatie niet. Omdat de laptop te oud en de reparatie te duur is. We informeren je daarover altijd vooraf. Je kan dan zelf een goede afweging maken. En kies je dan voor een nieuwe laptop? Ook die kan je bij ons kopen.

Binnen 24 uur weer terug

Best vervelend als je je laptop heel lang kwijt bent voor reparatie of onderhoud. Dat doen wij dus anders. In de meeste gevallen heb je je laptop binnen 24 uur weer terug. Want onze ervaren computerreparateurs weten meestal snel wat er aan de hand is. Bovendien liggen de meest gangbare onderdelen op de plank.

Je laptop laten opschonen

Wordt je laptop steeds trager? En loopt deze steeds vaker vast? Dan is een opschoonbeurt een slimme oplossing. We verwijderen overbodige bestanden en aanwezige virussen. Zo blijft uw laptop in topconditie. Je verlengt ermee de levensduur. We kunnen je laptop ook upgraden, bijvoorbeeld door de HDD harde schijf te vervangen door een razendsnelle en soepel werkende SDD-schijf.