Interactieve TV aansluiten

Na jaren lang gebruik gemaakt te hebben van de COAX kabel van bijvoorbeeld CAI Harderwijk gaan steeds meer mensen gebruik maken van interactieve TV, ook wel IPTV genoemd. Interactieve TV heeft veel voordelen, zo kan live tv gepauzeerd worden, kunnen uitzendingen teruggekeken worden en is de beeldkwaliteit haarscherp.

Deze nieuwe manier van tv kijken vraagt echter ook om een ander kabel naar de TV toe. In plaats van de welbekende witte COAX kabel moet er nu een internet (UTP) kabel naar de tv ontvanger toe. Wij hebben veel ervaring met het aansluiten van interactieve TV, naast dat wij partner zijn van Solcon kunnen wij ook alle andere providers aansluiten.

Providers

  • Solcon
  • KPN
  • XS4All

Wat moet er gebeuren

Wanneer je overstapt naar interactieve tv dan zal er toch het een en ander moeten gebeuren. Bij de TV komt een interactieve tv ontvangen. Deze ontvanger moet met een internet (UTP) kabel worden aangesloten op de router van de internetprovider. Met name deze kabel vervangen kan soms een uitdaging zijn, wij hebben veel ervaring met het vervangen van deze kabels en kunnen dit eigenlijk altijd doen zonder dat je een kabel ziet.

Solcon

Uiteraard kunnen wij alle providers aansluiten, naast enkel het aansluiten zijn wij ook partner van Solcon. Doordat wij partner van Solcon zijn kunnen wij ook de volledige aanvraag van internet, telefonie en tv voor jou uit handen nemen. Bij eventuele technische vragen of problemen kan je dan ook gewoon bij ons terecht.