Computerwinkel Harderwijk

Ben je op zoek naar een computerwinkel in Harderwijk? Naast onze zakelijke dienstverlening hebben wij ook veel ervaring met computerreparaties en kan je ook als particulier bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe apparaat.

Je zoekt natuurlijk een computerwinkel in Harderwijk omdat je snel geholpen wilt worden of een apparaat zoekt die je snel wilt hebben. Naast onze ruime ervaring met reparaties hebben wij ook verschillende laptops en diverse randapparatuur op voorraad.

Veel verkochte producten

  • Computers & Laptops
  • Toetsenborden & Muizen
  • iMac & MacBooks
  • iPhone & ipad
  • MacBook oplader & Laptop oplader
  • Externe harde schijven en SSD
  • En nog veel meer!

Waarom RJ?

Tegenwoordig is er veel online te vinden, computers laptops, het is allemaal online te koop. Waarom dan toch naar een computerwinkel in Harderwijk gaan? Service en advies! Wij vinden het leuk om iets te verkopen maar nog veel leuker om een klant goed te adviseren en iets te verkopen waar de klant écht blij van wordt. Ons advies is daarbij dan ook erg belangrijk, wanneer je bij ons komt om bijvoorbeeld een nieuwe laptop te kopen zullen wij eerst goed vragen waar deze voor gebruikt gaat worden en of er specifieke wensen zijn. Op basis hiervan zullen wij een geschikte computer of laptop adviseren.

Service

Je hebt je laptop gekocht maar er is wat mee, een vraag over de werking, een defect of je wilt gewoon iemand die even met je mee kijkt. Dan kan je bij ons natuurlijk gewoon langs komen in Harderwijk, je parkeert je auto (of fiets) voor de deur en wij kijken gewoon even met je mee. Heb je vaker vragen of behoefte aan iemand die mee kijkt dan is een RJ Lidmaatschap misschien iets voor jou!

Reparatie

Is je computer of laptop defect en wil je deze gerepareerd hebben? Ook dan bij je bij ons op de juiste plek! Het maakt ons natuurlijk niet uit of het apparaat bij ons is gekocht of ergens anders, je kan altijd dezelfde snelheid en service verwachten.

Parkeren

Om het nog makkelijker te maken kan je bij ons voor de deur parkeren, en nog een gratis ook! Is je computer wat aan de zware kant? Dan helpen wij natuurlijk graag om deze uit je auto te halen.