Computer reparatie

Heb je een defect aan je computer? Niet prettig. Helemaal niet als je de pc dagelijks gebruikt. Of dat nu privé is of zakelijk. Gelukkig zijn de meeste defecten te verhelpen. Wij repareren je Windows-pc of Apple-computer goed én snel. Want we begrijpen het dat je je computer niet lang kunt missen.

Ook voor het upgraden of opschonen van je computer kan je bij ons terecht. Liever een nieuwe computer? Ook dat kan natuurlijk. We werken voor particulieren en bedrijven.

Prijzen

Veel voorkomende reparaties bij RJ Automatisering.
ReparatiePrijs
Herinstallatie Windows
€ 60
Herinstallatie Windows met behoud van data
€ 75
Opschonen computer
€ 55
Voeding vervangen
€ 50 (vanaf)
SSD upgrade
€ 80 (vanaf)
Geheugen uitbreiding
€ 45 (vanaf)

Toch een nieuwe computer?

Is reparatie niet de moeite waard? Dan vertellen we u dit vooraf eerlijk. U kunt dan kiezen voor een nieuwe. Heeft u specifieke wensen? Dan maken we uw computer op maat. Of kies voor een kant-en-klare computer. En wat te denken van een laptop; heel handig voor thuis en onderweg,

Reparatie van je Windows-pc of Apple-computer

Meestal binnen 24 uur klaar

Je kan bij ons terecht met elk type en elk merk computer: zowel Windows als Apple. Vrijwel elke computer kunnen we repareren binnen 24 uur. Dankzij onze kennis en ervaring achterhalen we meestal snel wat er aan de hand is. Bovendien hebben we de meest gangbare onderdelen op voorraad. Klanten komen bij ons met klachten zoals:

  • “Mijn computer start niet meer op”
  • “De Windows-update loopt”
  • “Mijn pc wordt steeds trager”
  • “Ik denk dat er virussen in mijn pc zitten”
  • “Help, ik ben bestanden kwijt”
  • “Mijn harde schijf zit vol”

Herkent je één van bovenstaande klachten? Of heb je nog een ander probleem met je computer? Vrijwel elk probleem is op te lossen. Een nieuwe computer is dus meestal niet nodig. Tenzij je computer al wat ouder is. Want dan wegen de reparatiekosten vaak niet op tegen een nieuwe pc of laptop. Ook die leveren we graag.

Maak direct online een afspraak (bellen kan natuurlijk ook)

Laat je computer opschonen

Hoe langer je je computer gebruikt, hoe meer bestanden zich ophopen en hoe groter de kans op virussen. Allerlei ongewilde programma’s die op de achtergrond meedraaien, schaden de prestaties van de computer. Je computer wordt trager en het risico op een defect neemt toe. Wil je dit voorkomen? Laat je computer dan periodiek opschonen. je computer blijft in topconditie en gaat langer mee.

Computer upgraden

Loopt je computer tegen zijn grenzen aan, maar koop je liever geen nieuwe? Dat is ook niet altijd nodig. Met een upgrade kan je computer weer een tijdlang mee. We kunnen bijvoorbeeld de traditionele HDD- harde schijf vervangen door een supersnelle SSD-schijf. Opstarten gaat daarmee razendsnel en ook het werken op je computer gaat veel soepeler en efficiënter. Je merkt direct het verschil!