Beveilig jezelf tegen inbraak en diefstal


Met de inbraak beveiliging van RJ beveilig je jezelf tegen inbraak en diefstal. Maar hoe beveilig je je huis correct? Hier helpen wij je graag bij! Met ons uitgebreide assortiment aan inbraak beveiliging is er voor elke situatie een oplossing. Om tot een goede oplossing te komen maken wij vooraf een afspraak met je om de situatie en de wensen in kaart te brengen. Op basis van deze informatie maken wij een een voorstel om je woning goed te beveiligen tegen inbraak en diefstal. Dit uiteraard geheel vrijblijvend.

Bekijk hieronder de mogelijkheden om je woning mee te beveiligen.

Bewegingsdetectie

Wanneer er beweging in huis gedetecteerd wordt zal het alarm af gaan. Het huis is in meerdere segmenten op te delen zodat tijdens de nacht enkel de beneden verdieping geactiveerd kan worden. Zo slaap je extra rustig!

Maar wat als ik een huisdier heb? Hiervoor hebben we huisdiervriendelijke bewegingsdetectoren. Deze zullen de beweging van een huisdier negeren zodat je niet midden in de nacht gewekt wordt vanwege een valse melding.

Rookdetectie

Met de rookdetectie kan er snel gereageerd worden op rookontwikkeling of brand. Krijg direct een melding bij een detectie van rook via de app of laat de melding direct bij de alarmcentrale binnen komen.

CO-detectie

CO is een gas zonder geur, kleur of smaak, welke niet irriteert. Het is dus voor een mens niet waar te nemen wat het extra gevaarlijk maakt. Een CO-detector heeft als doel de CO-concentratie waar te nemen en een alarm te geven wanneer deze een bepaalde drempel bereikt en deze gedurende een bepaalde tijd overschrijdt.

Water overloop detectie

Zorg dat je er snel bij bent wanneer je een overstroming hebt in huis, denk aan een overlopende wasmachine. Plaats de overloop detector in de water opvang bak van de wasmachine en krijg een melding wanneer het waterpijl in deze bak stijgt. Hoe sneller hierop actie ondernomen kan worden hoe minder schade je aan je huis krijgt.

Glasbreukdetectie

Inbrekers komen niet enkel door de deur. Vaak gooien of tikken ze even snel een ruitje in om binnen te komen. Onze detectors zullen dit unieke brekende geluid herkennen en direct een alarm signaal afgeven.

Magneetcontact

Magneetcontacten worden over het algemeen op ramen en deuren geplaatst. Wanneer het magnetische veld onderbroken wordt zal de magneet contact direct een alarm signaal geven. Heb je er 1 op de voordeur geplaatst, dan kan er ook een vertraging ingesteld worden zodat je tijd hebt om het alarm uit te schakelen.

Sirene en flitser

Wanneer er een alarm signaal gegeven wordt zal er een sirene afgaan welke de inbreker afschrikt en de buurt alarmeert. Wij leveren zowel binnen als buiten sirenes en hier kan een flitser aangekoppeld worden. Zodoende kunnen mensen van buiten zien dat er alarm geslagen is en hier actie op ondernemen.

Melding naar meldkamer

Onze alarm systemen zijn uitgerust met een melding naar een meldkamer mogelijkheid. Zodra het alarm afgaat zal er een melding naar de meldkamer gedaan worden welke de politie zal inschakelen. Dit systeem is op zowel internet als via mobiele data werkzaam. Dus bij eventuele stroom/internet storing zal deze melding naar de meldkamer gewoon blijven werken.

Smartphone app

Met de smartphone app kun je het gehele alarm bedienen. Schakel verschillende secties op afstand in of uit of controleer alarm meldingen. Deze app is ook beschikbaar op de Apple Watch zodat je je volledige alarm kan beheren van je pols!

Draadloos en bekabeld

Onze alarmsystemen kunnen zowel draadloos als bekabel geleverd worden. Heb je een woning waar het onmogelijk is om een kabel te trekken, dan zullen we de overstap maken naar een draadloos systeem om je toch van inbraak beveiliging te voorzien.